Φαίη Πολ: Γεννημένη να χορεύει

Ενεργητική, δραστήρια, πάντα δουλεύει σκληρά για ν’ αποκτήσει αυτό που θέλει. «Μου αρέσουν τα δύσκολα, με κάνουν να προσπαθώ να ανεβάζω τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά» τονίζει. Είδωλό της είναι ο… εαυτός της και το μεγάλο της πάθος -τι άλλο;- ο χορός.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννημένη στις 12 Ιουλίου του ’90 στην Αθήνα, είναι αποφασισμένη να γράψει ιστορία ως χορεύτρια.

ΠΤΥΧΙΑ (γαλλικά και πιάνο): Είναι ανάμεσα στους κορυφαίους δασκάλους hip hop ανά τον κόσμο. Εχει επίσης δίπλωμα στο American style of latin & ballroom dance.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σε ηλικία δέκα ετών, σε διαγωνισμό στην Θεσσαλονίκη, όπου κέρδισε την πέμπτη θέση παρουσιάζοντας μοντέρνο χορό. Καθότι δασκάλα χορού και χορογράφος, ουσιαστικά είναι η πρώτη ανεπίσημη «Dancehall Queen Dancer 2009» στην Ελλάδα και… αναγνωρισμένη στην Ευρώπη.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Εχει κάνει παρουσιάσεις dancehall χορού σε Λονδίνο, Ιταλία, Γαλλία, Φινλανδία, Σουηδία, Ισπανία και Γερμανία. Θέλει να χορέψει με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της hip hop σκηνής και να χορογραφήσει γι’ αυτούς.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Το… dancing! «O χορός είναι η ζωή μου. Με κάνει να αισθάνομαι ξεχωριστή, χαρούμενη, μοναδική κάθε μέρα» μας λέει.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ… τo hip hop, την R’n’B, το show club dance, στα οποία είναι top. Φυσικά και με τη μουσική.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Λατρεύει το «Athens by night». «Πηγαίνω σχεδόν σε όλα τα R’n’B και hit clubs» μας λέει.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Αυτός που δεν… επιδεικνύεται. «Ακτινοβολεί από μόνος του. Εχει στιλ, κίνηση, ξέρει πώς να πίνει, πώς να σταθεί. Το βλέμμα και το άρωμά του σε τρελαίνουν. Και -εννοείται- δεν χρειάζεται να τον κατευθύνεις» λέει και το εννοεί 100%.

Advertisements