Η Άννα Πρέλεβιτς

Τον τίτλο της Σταρ Ελλάς θα διεκδικήσει στις 16 Ιουνίου η κόρη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλιεβιτς, Άννα.

Το 20χρονο κορίτσι φαίνεται ότι… έπεσε κάτω από τη μηλιά, καθώς έχει πολλά προσόντα: εκτός από το κάλλος της, τα τελευταία χρόνιασπουδάζει Επικοινωνία και ΜΜΕ σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και είναι ιδιαίτεραγλωσσομαθής, αφού μιλά άπταιστα σερβικά, αγγλικά, ελληνικά και ιταλικά, ενώ και με τα ρώσικα τα καταφέρνει μια χαρά.

Το ίδιο καλά, όμως, μιλά και την γλώσσα του έρωτα που ακούει στο όνομα Δημήτρης Χαριτόπουλος και είναι μπασκεμπολίστας στην ομάδα των Τρικάλων. Ακολουθώντας το πατρικό πρότυπο, η Άννα διατηρεί εδώ και δύο χρόνια σχέση μαζί του και παρά την χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός λαμβάνοντας μάλιστα και την πατρική έγκριση του Μπάνε Πρέλιεβιτς και της συζύγου του Νεβένα.

Η ζωή της Άννας μοιράζεται ανάμεσα σεΛονδίνο, Βελιγράδι και Αθήνα. Έχοντας πάντα  δίπλα της τον μπαμπά της, τη γιαγιά της και την μεγάλη της αδυναμία τον διάσημο παππού της- πρώην μεγάλο ποπ σταρ της Γιουκοσλαβίας- η Άννα είναι πανέτοιμη  να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Τα προγνωστικά πάντως θέλουν την 20χρονη να κερδίζει τίτλο στο Διαγωνισμό Ομορφιάς μιας και η επιμονή της, το πείσμα της και ο προγραμματισμός της αποτελούν μερικά ακόμα από τα προτερήματά της

Advertisements